Wie zijn wij?

Hairfashion Rob Rasenberg bestaat sinds november 1983 en is een gezellige kapsalon voor dames, heren en kinderen. Momenteel bestaat ons team uit vier eerste kappers en twee kappers in opleiding. Onze kapsalon werkt op afspraak, zodat we de wachttijden kunnen minimaliseren.  Zo werken we in alle tijd en ruimte en hebben we meer aandacht voor u.

Onze kapsalon heeft een kinderhoek waar kinderen tot 4 jaar geknipt kunnen worden in een speciaal ontworpen auto- of motorstoel. Er is een speelhoek aanwezig met Knex, Lego en een rustgevend aquarium. Knippen wordt leuk!

We hebben negen kap plaatsen en tijdens uw haar behandeling kunt u genieten van een uiteenlopend assortiment aan warme dranken. Koffie, cappuccino, espresso, thee… Voor ieder wat wils. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van goede coupes en het kleuren van uw haar. We werken hoofdzakelijk met Schwarzkopf producten.

Rob is naast kapper ook werkzaam als kapperstrainer bij andere kappers en op scholen. Hij  neemt examens af door heel Nederland en is lid van de landelijke vak organisatie.

Rob word in heel het land gezien als een kapper die weet waar hij voor staat en weet wat hij wel en niet moet doen om een mooie coupe en U van gezond en goed vallend haar te voorzien.

 

Di t/m Do       08.30 – 17.30 uur
Vrijdag           08.30 – 17.30 uur
Zaterdag         08.00 – 16.30 uur